Exclusief BTW Skip to content
Vóór 14:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!

Trillingsdempers – Set a 4 Stuks 50-80 kg

Beschrijving

kleurgecodeerde trillingsdempersets zijn speciaal ontworpen voor het opvangen van vibraties wanneer een buitenunit in bedrijf is. Het voorkomt de onwenselijke bijgeluiden die vrijkomen door resonantie wanneer metalen delen onderling met elkaar in contact komen. Dit komt met name voor wanneer een buitenunit op wandbeugels aan de buitengevel opgesteld is en bij dakopstellingen waarbij de opstellingsbalken de trilling overdraagt aan het dakoppervlak.

Specificaties:

  • Vervaardigd uit thermoplastisch elastomeer en daarmee bestand tegen temperaturen tot 110°C, veroudering, uitdrogen en daarmee scheuren, UV-straling en reinigingsmiddelen.
  • De veer is elektrostatisch ondergedompeld in een vloeistofbad volgens het KTL-verfproces, veelal toegepast bij landbouwmachines in de agrarische sector en daarmee gegarandeerd onderhoudsvrij en roestvrij.
  • Maximale belasting: 80kg
  • Hoogte: 45mm

Nooit de laatste ontwikkelingen & acties missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Airco Groothandel Zwolle

Wij zijn een groothandel en tevens zelf importeur van vele airco merken & beschikken over een grote voorraad airconditioners en toebehoren. Hierdoor kunnen wij snel leveren. U bent aan het juiste adres als u kiest voor “High Quality” Airconditioning. Wij leveren graag aan u zodra u kvk ingeschreven staat, geen particuliere verkoop.

Contact

Back To Top