Skip to content
Vóór 14:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!

Mitsubishi Electric airco

Op het gebied van industrieel, residentieel en commercieel is Mitsubishi Electric wereldleider als het gaat om airconditioners. Zij combineren duurzame technologieën en fraaie designs om airco’s tot stand te laten komen. En dat pakt behoorlijk goed uit.

Een merk met een grote geschiedenis

Mitsubishi Electric heeft het levenslicht gezien in Japan, in 1921. Dit bedrijf kwam voort uit Mitsubishi Shipbuilding, een bedrijf waar elektrische motoren voor schepen werden geproduceerd. Uit dit grote bedrijf groeiden allerlei onafhankelijke bedrijven met elk hun eigen tak: zo ontstond Mitsubishi Electric dat zich ook in Europa ging vestigen. In 1969 werd in Londen de eerste vestiging geopend. Dit was het allereerste kantoor – er bestond toen nog geen fabriek. Over heel Europa verspreidden zich meerdere vestigingen en pas in 1979 werd de allereerste Mitsubishi Electric-fabriek geopend. Deze fabriek staat in Schotland. Inmiddels heeft alleen al Nederland vijf locaties van Mitsubishi Electric, waarvan er een is gericht op de airco’s.

Betere toekomst voor zowel de mens als het milieu

Mitsubishi Electric is dus al jarenlang aan het groeien, en het houdt niet op. Een betere toekomst: dat is waar Mitsubishi Electric naar streeft. Hun motto luidt dan ook Changes for the better, een betere toekomst voor zowel het bedrijfsleven als het leven van de burgers. En daar zijn de airco’s van Mitsubishi Electric een onderdeel van. Goede klimaatomstandigheden dragen bij aan het welzijn van de mens. Airco’s kunnen namelijk op een eenvoudige manier de luchtvochtigheid op peil houden in een ruimte. Bovendien gaat een airco virusdeeltjes en allergieën uit de weg met een speciaal luchtfilter. Ook nare luchtjes zoals sigarettenrook worden tegengegaan met een airco. Een simpele, maar effectieve oplossing dus.

Naast dat Mitsubishi Electric aan het welzijn van de mens denkt, denken ze ook aan de aarde. Het bedrijf wil namelijk zo duurzaam mogelijke apparaten produceren die in staat zijn om onder iedere klimaatomstandigheid goed te functioneren. Bovendien kun je ervan uitgaan dat ieder product op zich jarenlang mee zal gaan, weinig energie zal verbruiken en weinig schadelijke gevolgen voor het milieu heeft. De airco’s van Mitsubishi Electric hebben een energielabel van A++ of A+++.

Airconditioners voor iedere ruimte

Bij de Airco Groothandel Zwolle bieden we een groot aanbod van Mitsubishi Electric-airco’s aan. Er is voor iedere ruimte wel een geschikte airco te vinden. Zo heb je split airconditioners die zowel kunnen verwarmen als kunnen koelen. Dit is ten eerste beter voor het milieu, en ten tweede is het verwarmen via een airco een stuk goedkoper dan het verwarmen via de cv-ketel. Deze airco’s hebben allemaal een stijlvol design die aan de muur bevestigd kunnen worden of op de vloer kunnen worden geplaatst.

Ook heb je airco’s die je aan het plafond kunt bevestigen. Deze airco’s zijn van vele technische snufjes voorzien: je kunt de airco bedienen via WiFi, een sensor kan de vloertemperatuur meten, de airco kan uit zichzelf overschakelen naar de optimale temperatuur en bovendien zal de airco vanzelf in slaapmodus gaan. Daarnaast is er bij zo’n airco sprake van horizontale luchtstroom, waardoor je niet direct in aanraking komt met de koude of warme lucht van het apparaat.

Een verantwoorde keuze

Wanneer je kiest voor airconditioners van Mitsubishi Electric kun je erop rekenen dat dat de juiste keuze is. Het zijn namelijk een van de meest zuinige airconditioners van het moment. En dat is fijn voor jouw portemonnee en natuurlijk ook voor het milieu. Daarnaast voldoen deze airco’s aan alle eisen wat betreft klimaatbeheersing. Wil jij ook de voordelen van een Mitsubishi Electric-airco proeven? Kom dan langs in de showroom van Airco Groothandel Zwolle en ontdek het grote aanbod wat het merk jou te bieden heeft.

Wij verzenden door heel Nederland

Bestellingen zijn dagelijks af te halen in ons magazijn

Zorgeloos kopen met garantie

Betaal veilig met iDEAL, pin of contant

Nooit de laatste ontwikkelingen & acties missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Airco Groothandel Zwolle

Wij zijn een groothandel en tevens zelf importeur van vele airco merken & beschikken over een grote voorraad airconditioners en toebehoren. Hierdoor kunnen wij snel leveren. U bent aan het juiste adres als u kiest voor “High Quality” Airconditioning. Wij leveren graag aan u zodra u kvk ingeschreven staat, geen particuliere verkoop.

Contact

Back To Top