Skip to content
Vóór 14:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!

Gree airco

Een van de grootste internationale fabrikanten gericht op airco’s, Gree, weet waar het mee bezig is. En dat is het creëren van een aangename temperatuur op welk tijdstip en in welke ruimte dan ook. Hoe ze dat aanpakken, lees je hieronder.

Al jarenlang een groot merk

Meer dan 90.000 medewerkers en 200 landen en regio’s werken mee aan het produceren van het beste product van Gree. Dit doen zij al talloze jaren op rij. In 1991 is namelijk het bedrijf, Gree Electric Appliancies Inc, opgericht. Naast airconditioners maakt Gree warmtepompen en air treatment systemen, terwijl dit in het begin niet zo was. Veel jaren geleden maakte Gree namelijk alleen airconditioners voor residentieel gebruik. Investeringen en ontwikkelingen zorgden ervoor dat Gree ook airco’s voor commercieel en industrieel gebruik, warmtepompen, air treatment systemen, huishoudelijke apparaten en communicatieapparatuur konden produceren.

En we kunnen er vandaag de dag nog steeds van profiteren. Zo zijn er wereldwijd al meer dan 300 miljoen mensen die gebruikmaken van een Gree. Dat betekent dat 1 op de 3 airconditioners wereldwijd een Gree-logo op de airco hebben staan. Met maar liefst 12 fabrieken in China, Brazilië en Pakistan maken zij dit mogelijk.

Succesvolle airco’s

We kunnen er dus niet om heen draaien dat Gree een succesvol merk is. En jij kunt ook een airco van Gree in huis halen. De vraag naar airco’s wordt namelijk steeds groter, en bij de Airco Groothandel Zwolle ben jij op het juiste adres. Zo heeft Airco Groothandel Zwolle een breed aanbod aan Gree-airco’s. De airco’s van Gree komen tot stand met een combinatie van expertise en ervaring. Ze willen werken aan de betrouwbaarheid op lange termijn.

Gree is continu aan het werk om zichzelf als airco-aanbieder te verbeteren en gaat er met een bom vol zelfvertrouwen mee aan de slag. Bovendien staat de ervaring van de klant voorop: iedere ruimte moet een aangename temperatuur krijgen, of dat nou in een winkel of in een kantoorpand is. Met hun kennis en expertise weten ze dit voor elkaar te krijgen. Zo luidt hun motto ook ‘Gezamenlijk succes begint met inspanning’.

Voor utiliteitsbouw, commercieel én thuis

Hadden we al gezegd dat het aanbod van Gree groot is? Nee, enorm! Zo hebben zij gedacht aan letterlijk iedereen. Heb je een airco nodig voor een groot kantoorpand, of voor in de winkel? Geen probleem. Zo is er voor iedere ruimte wel een oplossing te vinden. Al deze ruimtes verdienen de aandacht om een zo prettig mogelijke binnentemperatuur te krijgen. En met de airco’s van Gree kun je niet alleen koelen. Je kunt deze ook laten verwarmen, zodat jij het hele jaar door kunt genieten van een aangename temperatuur.

Een greep uit het assortiment van Gree

Bij Airco Groothandel Zwolle kun je terecht voor veel Gree-airco’s. Hieronder zullen wij een aantal toppers voor je opsommen.

1

Duo split airco

De duo split airco van Gree kan zowel koelen als verwarmen. Bovendien zijn deze airco’s standaard voorzien van WiFi, zodat jij de airco op elk gewenst moment kan bedienen. Daarnaast heeft deze airco een energielabel van A++. Dat betekent lekker verwarmen óf koelen zonder dat het te veel geld kost. Dat is nog eens een fijne win-winsituatie. Ook niet geheel onbelangrijk is dat deze airco een strak design heeft: perfect voor op iedere werkplek!

2

Wand/vloerconsole

Dit ontwerp van Gree kun je zowel op de vloer plaatsen of op de wand bevestigen. Dit is een warmtepomp die ook zowel kan koelen als verwarmen. Naast dat het apparaat jou voorziet van een aangenaam temperatuurtje, zal het ook de lucht reinigen. Het zal namelijk de nare luchtjes en bacteriën uit de lucht halen, waardoor jij altijd kunt profiteren van een zuivere lucht. Dit is zowel prettig voor jouzelf als voor de mensen om jou heen.

Een grote speler

Een van de grootste internationale fabrikanten gericht op airco’s, Gree, weet waar het mee bezig is. En dat is het creëren van een aangename temperatuur op welk tijdstip en in welke ruimte dan ook.

Wij verzenden door heel Nederland

Bestellingen zijn dagelijks af te halen in ons magazijn

Zorgeloos kopen met garantie

Betaal veilig met iDEAL, pin of contant

Nooit de laatste ontwikkelingen & acties missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Airco Groothandel Zwolle

Wij zijn een groothandel en tevens zelf importeur van vele airco merken & beschikken over een grote voorraad airconditioners en toebehoren. Hierdoor kunnen wij snel leveren. U bent aan het juiste adres als u kiest voor “High Quality” Airconditioning. Wij leveren graag aan u zodra u kvk ingeschreven staat, geen particuliere verkoop.

Contact

Back To Top