Skip to content
Vóór 14:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!

Wil je je gekochte product graag terugsturen? Dat kan. Het kan zijn dat het artikel beschadigd is, het verkeerde artikel is geleverd, je toch liever een andere kleur, afmeting of model zou willen of je bedenkt je om een andere reden. Dan mag je je bestelling binnen 7 dagen na levering als retour aanmelden.
Na het aanmelden van je retour heb je 7 dagen om je product retour te zenden. Wij verzoeken je vriendelijk om het product in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren. Geopende verpakkingen nemen wij niet retour. Zodra het product bij ons magazijn binnen is, crediteren wij het volledige orderbedrag uiterlijk binnen 7 dagen na herroeping mits deze in goede order retour is ontvangen. Wij bieden geen vergoeding voor de verzendkosten.
Je retour kun je aanmelden via info@aircogroothandelzwolle.nl.

Beschadiging of defect

Is je product beschadigd of defect, of heb je het verkeerde product ontvangen? Stuur dan een foto van het product of defect mee in de mail. Dan proberen we samen tot een gepaste oplossing te komen. Dat kan naar: info@aircogroothandelzwolle.nl.

Terugbetaling

Na retourzending kun je het aankoopbedrag binnen 7 dagen na ontvangst van ons verwachten mits deze in goede orde retour is ontvangen.

Voorwaarden retourzending

Wij hanteren een retourtermijn van maximaal 7 dagen na levering. Ook verwachten we dat je de artikelen niet beschadigd (door eigen toedoen), vies of (buitensporig) gebruikt terugstuurt. Indien dat wel het geval is, nemen wij het retour niet aan.

Klachten en garantie

Ook wanneer je een beschadigd product of het verkeerde product hebt ontvangen kunt u ons per mail benaderen. Dat kan naar: info@aircogroothandelzwolle.nl. Wij nemen uw claim in behandeling tot 24 uur na het leveringstijdstip.

Garantie Aircogroothandel Zwolle

Producten van Aircogroothandel Zwolle zijn van goede staat en dienen bij normaal gebruik ook in goede staat blijven. De standaard garantietermijn voor de artikelen van Aircogroothandel Zwolle is één jaar.
Als een artikel onverhoopt niet in goede staat arriveert of mankementen blijkt te hebben, zoeken we samen naar een oplossing. We willen aangeven dat het wettelijk verplicht is om binnen twee maanden na constatering van een gebrek aan een product een melding bij ons te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, zullen wij kosteloos zorg dragen voor een mogelijke reparatie, gedeeltelijke terugbetaling van het aankoopbedrag of een vervangend product. Neem hiervoor contact met ons via mail adres info@aircogroothandelzwolle.nl.

  1. Indien koper een derde inschakelt om het gekochte airconditioningsysteem, de warmtepomp, de boiler of enig ander door vennootschap onder firma V.O.F. Groothandel Aircoplaza geleverd product te installeren, dan komt het recht op garantie te vervallen tenzij koper aantoont dat de derde ten tijde van het plaatsen van het gekochte de deskundigheid bezat, waaronder de van toepassing zijnde diploma’s en/of certificaten om het gekochte deugdelijk te plaatsen, dat bij plaatsing geen schade is ontstaan en dat het gebrek bij levering reeds bestond.
  2. Indien koper recht heeft op garantie, of indien koper geen recht heeft op garantie maar wenst dat de vennootschap onder firma V.O.F. Groothandel Aircoplaza Zwolle tegen betaling tot herstel overgaat, dan dient het door koper gekochte product compleet ter reparatie aangeboden te worden aan vennootschap onder firma V.O.F. Groothandel Aircoplaza Zwolle, gelegen aan de Edisonstraat 8 te (8013PS) Zwolle. Vennootschap onder firma V.O.F. Groothandel Aircoplaza Zwolle zal in geen geval reparaties ter plaatse uitvoeren.

WIJ VOEREN ONDER GEEN ENKEL BEDING REPARATIES OP LOCATIE UIT.

Garantiebewijs

Je aankoopbewijs en factuur zijn ook je garantiebewijs, deze bewaren we in je account (als je deze aanmaakt). We adviseren ook om deze zelf op je computer op te slaan of geprint in een map te bewaren, gewoon voor de zekerheid.

Adresgegevens

Edisonstraat 8
8013 PS Zwolle
Aircogroothandel Zwolle is tot geen andere garantie gehouden dan in dit artikel bepaald.

Nooit de laatste ontwikkelingen & acties missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Airco Groothandel Zwolle

Wij zijn een groothandel en tevens zelf importeur van vele airco merken & beschikken over een grote voorraad airconditioners en toebehoren. Hierdoor kunnen wij snel leveren. U bent aan het juiste adres als u kiest voor “High Quality” Airconditioning. Wij leveren graag aan u zodra u kvk ingeschreven staat, geen particuliere verkoop.

Contact

Back To Top