Skip to content
Vóór 14:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!

Mitsubishi Heavy Industries airco

Veel mensen denken dat Mitsubishi Electric en Mitsubishi Heavy Industries onder één merk vallen, maar niets is minder waar. Het zijn twee aparte bedrijven die simpelweg opereren onder dezelfde naam. En ook verschillen zij dus in aanbod. Mitsubishi Heavy Industries richt zich vooral op airconditioners en warmtepompen van hoge kwaliteit.

Voor elke situatie een airco

Mitsubishi Heavy Industries is een van de grootste aircomerken van het moment. Met wel tachtig jaar ervaring in de aircomarkt weten zij wat de consument belangrijk vindt. En daar kunnen zij goed op inspelen, want voor elke situatie is er wel een oplossing te bedenken. Het aanbod van Mitsubishi Heavy Industries is namelijk zo groot dat er voor iedere ruimte en elke wens wel een geschikte airco is. Voor kantoorpanden, werkplaatsen, restaurants en winkels: de airco’s van Mitsubishi Heavy Industries zijn er voor hen allemaal.

Comfort

In de zomer een koel briesje, terwijl het er in de winter lekker op temperatuur is. Je kunt met de airco’s van Mitsubishi Heavy Industries het hele jaar zorgen voor de gewenste temperatuur. En je zult hier geen last van hebben: de airco’s zijn stuk voor stuk enorm stil. De airco’s hebben een geluidsniveau tussen 19 en 43 decibel. Vooral in kantoorpanden, restaurants en winkels is dit prettig, want je hoeft niet gestoord te worden door het brullende geluid van de motor. Bovendien wordt het hele jaar door de lucht gezuiverd, zodat er een fijn binnenklimaat wordt ontwikkeld. Er wordt dus vooral aan het comfort voor de consument gedacht.

Energiezuinig

Onder de meest strikte milieueisen gaat Mitsubishi Heavy Industries aan de slag om voor jou de perfecte airconditioning te produceren. Wanneer je dus op zoek bent naar een duurzame oplossing is een airco van Mitsubishi Heavy Industries een geschikte keuze. Alle airco’s hebben namelijk een energielabel van A++ of A+++. Vooral in het voor- en najaar kun je flink besparen op stookkosten. Verwarmen via een airco is namelijk veel voordeliger en zuiniger dan stoken via de cv-ketel. Is dat even mooi meegenomen.

Het is verstandig om als bedrijf te investeren in duurzame en energiebesparende producten. Bij de meeste airco’s van Mitsubishi Heavy Industries heb je recht op een subsidieregeling. Zo kun je als bedrijf zijnde tot wel 45,5 procent van de investeringskosten van de fiscale winst aftrekken. Deze subsidieregeling wordt de EIA-subsidieregeling genoemd.

Enorm aanbod

Mitsubishi Heavy Industries maakt voornamelijk airco- en andere klimaatsystemen voor grote ruimtes, zoals kantoorpanden en winkels. Er is voor iedere ruimte wel een geschikt model te vinden om te kunnen koelen, verwarmen en te ventileren.

1

Split unit

Hoef je maar een ruimte te verwarmen? Dan kun je kiezen voor een zogenoemde split unit. Hierbij heb je een buitendeel en een binnendeel. Vervolgens kan de airco heel eenvoudig de ruimte verwarmen, koelen en ventileren. Deze airco kun je eenvoudig zelf plaatsen, maar Airco Groothandel Zwolle kan jou ook de moeite uit handen nemen.

2

Duo split

Een duo split airco, ook wel een multisplit airco genoemd, kan meerdere ruimtes de gewenste temperatuur geven met een totaal van twee ruimtes. Bovendien kun je elke ruimte afzonderlijk van elkaar bedienen.

3

Trio split

De naam doet het al vermoeden, maar een trio split airco kan maar liefst drie ruimtes koelen, verwarmen en ventileren.

Mitsubishi Heavy Industries hecht veel waarde aan gebruiksvriendelijkheid, en dat kun je zeker merken. De airco’s kun je eenvoudig bedienen met een afstandsbediening, terwijl de airco volledig wordt weggewerkt in de ruimte. Zo heb je er geen omkijken naar, maar je kunt wel volop profiteren van het werk wat de airco verricht. Wil jij ook de gebruiksvriendelijkheid van de airco’s van Mitsubishi Heavy Industries én zijn andere voordelen uitproberen? Kom dan eens langs in de showroom van de Airco Groothandel Zwolle: Airco Groothandel Zwolle!

Wij verkopen aan bedrijven en particulieren
Zorgeloos kopen met garantie
Betaal veilig met iDEAL, pin of contant
Uw bestelling is dagelijks af te halen in ons magazijn

Nooit de laatste ontwikkelingen & acties missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Airco Groothandel Zwolle

Wij zijn een groothandel en tevens zelf importeur van vele airco merken & beschikken over een grote voorraad airconditioners en toebehoren. Hierdoor kunnen wij snel leveren. U bent aan het juiste adres als u kiest voor “High Quality” Airconditioning. Wij leveren graag aan u zodra u kvk ingeschreven staat, geen particuliere verkoop.

Contact

Back To Top