Skip to content
Vóór 14:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!

Mitsui airco

Zowel thuis als op kantoor vertoeven met een aangename temperatuur kan met de airco’s van Mitsui. De airco’s van Mitsui zijn namelijk split airco units die zowel kunnen verwarmen als koelen. Als klap op de vuurpijl staan de airco’s van Mitsui bekend om hun energiezuinigheid en hun stilte. Met andere woorden: een echte allrounder.

Een merk dat gaat voor kwaliteit

Het bekende airco-merk Mitsui zegt zelf dat zij simply the best zijn. En dat laten ze merken op meerdere manieren. Zo is het merk continu aan het onderzoeken en aan het ontwikkelen hoe ze nieuwe producten op de markt kunnen brengen. Dit doen zij met een gespecialiseerd team vol met technici, ingenieurs en onderzoeksbureaus. Het doel waar zij met zijn allen voor gaan is om kwaliteit en efficiëntie te combineren. En dat zien wij zeker terug in de hoogwaardige producten van Mitsui.

Energiezuinig

Tegenwoordig is verduurzamen steeds belangrijker. We willen met zijn allen zorgen voor onze aardbol en zo min mogelijk schadelijke stoffen uitstoten. En daar kunnen de airco’s van Mitsui een steentje aan bijdragen. Alle airco’s van Mitsui zijn namelijk voorzien van een energiezuinig label, A+++. Dat is erg prettig voor de aarde én natuurlijk ook voor jouw portemonnee. Bovendien voldoen al deze airco’s aan de wetgeving, wat je kunt herkennen aan de CE-markering. Hierdoor kun je ervan uitgaan dat je een veilige airco in jouw kantoor hebt hangen. Daarnaast staan de airco’s van Mitsui bekend om hun stilte, waardoor jij probleemloos door kunt werken terwijl de airco zorgt voor een prettig temperatuurtje.

Verwarmen én koelen

De meeste airco’s van Mitsui noemt men ook wel duo split airco’s. Dit betekent dat de airco zal verkoelen in de zomer en zal verwarmen in de winter. Een airco van Mitsui zal er dus altijd voor zorgen dat jij een aangenaam klimaat hebt op kantoor of in jouw huis. En bovendien is het verwarmen via een airco ook nog eens een stuk voordeliger dan het verwarmen via een cv-ketel. Dat is nog eens een fijne win-winsituatie. Om je een beeld te geven: een kuub gas kost ongeveer vier keer zo veel als een kWh stroom. Daarnaast zorgen de airco’s van Mitsui ervoor dat je ook nog eens heel eenvoudig de luchtvochtigheid kunt reguleren. Hierdoor worden bacteriën tegengegaan, evenals nare luchtjes en stofdeeltjes. Genoeg redenen dus om voor een Mitsui-airco te kiezen.

Bedienen via WiFi

De voordelen van de airco’s van Mitsui lijken maar niet op te houden. Naast dat de airco’s een topkwaliteit hebben, energiezuinig zijn en ook nog eens kunnen verwarmen, kun je de airco’s ook nog eens bedienen via WiFi. Dat betekent dat je simpelweg jouw airco kunt bedienen vanuit jouw bureaustoel. Dat is een heerlijk idee, toch? Dit gebeurt allemaal via de bijbehorende app.

Ontdek de vele voordelen van een Mitsui-airco

Niet alleen de binnenkant van de airco’s is mooi. Ook kun je de airco’s van Mitsui herkennen aan hun elegante uiterlijk en tegelijkertijd aan het praktische aspect. De airco’s staan namelijk goed in ieder interieur of kantoorpand zonder dat het te veel de aandacht trekt. Echter, draait het natuurlijk maar om een ding: de airco’s doen wat ze moeten doen en dat is het creëren van een aangename temperatuur in de ruimte.

In iedere ruimte past wel een airco van Mitsui. Om te ontdekken welke airco het beste bij jou en jouw omgeving past kun je een bezoek brengen aan dé Airco Groothandel Zwolle! Kom langs in de showroom en bekijk alle airco’s van Mitsui. Natuurlijk gebeurt dit met een ruimte portie advies, zodat jij altijd tevreden de deur uitloopt.

Wij verzenden door heel Nederland

Bestellingen zijn dagelijks af te halen in ons magazijn

Zorgeloos kopen met garantie

Betaal veilig met iDEAL, pin of contant

Nooit de laatste ontwikkelingen & acties missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Airco Groothandel Zwolle

Wij zijn een groothandel en tevens zelf importeur van vele airco merken & beschikken over een grote voorraad airconditioners en toebehoren. Hierdoor kunnen wij snel leveren. U bent aan het juiste adres als u kiest voor “High Quality” Airconditioning. Wij leveren graag aan u zodra u kvk ingeschreven staat, geen particuliere verkoop.

Contact

Back To Top