Skip to content
Vóór 14:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!

Haier airco

Er bestaat een grote kans dat je weleens van het merk Haier hebt gehoord. Het is namelijk een van de grootste namen in groot-huishoudelijk apparatuur. Deze staan bekend om hun hoge kwaliteit en het comfort. Je kunt er dus op vertrouwen dat jouw Haier-airco ook aan deze voorwaarden voldoet.

Groots in huishoudelijke producten

Haier bestaat al sinds 1984 en is sindsdien al bezig om hoogwaardige en betrouwbare producten te maken. Het doel van Haier is om deze producten aan te laten sluiten in het dagelijks leven, zodat jij dankzij de producten van Haier tijd kunt besparen. En dat geldt ook voor de airco’s van Haier. Met zo’n airco zorg jij er namelijk voor dat je producten van hoge kwaliteit en comfort binnenhaalt.

De mens staat voorop

Haier is constant aan het onderzoeken en aan het ontwikkelen hoe zij het beste in de mens naar boven kunnen halen. Haier wil namelijk kostbare tijd besparen van de consument. En dat doen zij onder andere door producten te kunnen laten bedienen met de smartphone – of zelfs met je stem. Vraag je aan de airco of het een graadje koeler mag? Dat kan! De airco werkt namelijk samen met Amazon Alexa of Google Assistant. De airco bedienen met jouw smartphone gaat via het ingebouwde WiFi-systeem in de airco. Zo ben jij altijd verbonden met jouw Haier-airco.

Altijd frisse lucht

Frisse lucht wordt steeds belangrijker. En daar kunnen de airco’s van Haier een steentje aan bijdragen. De airco’s hebben namelijk allemaal een of meerdere zelfreinigende functies. Hierdoor blijft de lucht die de airco uitblaast altijd gezond. En een gezonde omgeving is van uiterst belang voor de mens. Daarnaast ontstaan er allerlei vuilophopingen in de airco wanneer deze aanstaat. Als je dit niet eens in de zo veel tijd weghaalt zal de werking van de airco verminderen. Maar gelukkig zal de airco van Haier zichzelf reinigen. Handig, zo veel technische snufjes.

Energiezuinig

Verduurzamen wordt steeds belangrijker. Steeds meer huishoudelijke apparaten moeten een zuinig energielabel hebben, om zo weinig mogelijk energie te verbruiken terwijl ze aanstaan. En daar heeft Haier ook aan gedacht. Alle airco’s van Haier hebben namelijk een energielabel van A++ of van A+++. Dit geldt voor het koelen. Wanneer je met de Haier-airco gaat verwarmen, geldt er een energielabel van A+. Bovendien maken de airco’s gebruik van R32. Dit is een vervanger van het traditionele koelgas, want R32 is een stuk milieuvriendelijker en is daarnaast ook makkelijker te recyclen. Met een airco van Haier zet jij dus een stap in de goede richting.

Geniet van het comfort

De voordelen van een Haier-airco zijn enorm. Zo kent het nog een voordeel, want de airco zorgt voor het ultieme comfort. Naast dat de airco kan verkoelen of verwarmen, is het een superstille airco. Hierdoor kun jij in rust werken op kantoor, in de winkel of een rustig gesprek voeren in een restaurant. Ook thuis kun jij in stilte genieten van de airco. Het meest stillte model van Haier is de Haier Jade. Deze produceert maar een geluidsniveau van vijftien decibel. Vaak is een brullende motor van een airco namelijk een behoorlijke bron van onrust. En dat heb je gelukkig met de airco’s van Haier niet.

Een Haier-airco is genieten geblazen

Wij snappen dat jij ook enthousiast wordt van een Haier-airco. En bij de Airco Groothandel Zwolle bieden wij ook airco’s van Haier aan. Kom daarom gerust langs in onze showroom en wij kunnen jou voorzien van goed advies. Ook kun je het gekozen model door ons laten installeren. Hierdoor heb jij er geen omkijken meer naar en kun jij optimaal genieten van jouw Haier-airco. Wanneer kom je bij ons langs?

Wij verzenden door heel Nederland

Bestellingen zijn dagelijks af te halen in ons magazijn

Zorgeloos kopen met garantie

Betaal veilig met iDEAL, pin of contant

Nooit de laatste ontwikkelingen & acties missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Airco Groothandel Zwolle

Wij zijn een groothandel en tevens zelf importeur van vele airco merken & beschikken over een grote voorraad airconditioners en toebehoren. Hierdoor kunnen wij snel leveren. U bent aan het juiste adres als u kiest voor “High Quality” Airconditioning. Wij leveren graag aan u zodra u kvk ingeschreven staat, geen particuliere verkoop.

Contact

Back To Top