Exclusief BTW Skip to content
Vóór 14:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!

Mitsubishi Electric Wifi Module MAC-5871F-E

 

MAC-567 IF

 

Slimme oplossingen voor flexibele bediening.

De WiFi-adapter geeft de gebruiker de gelegenheid om het Mitsubishi Electric-warmtepompsysteem op afstand te bedienen met een smartphone, tablet of pc. Via de speciaal ontwikkelde software beschikt de gebruiker over een uitgebreid inzicht in de werking van de airconditioner. De software maakt een overzichtelijke visualisatie van de instellingen, zodat u het systeem op een eenvoudige manier kunt bedienen. Zelfs reeds geïnstalleerde units kunnen achteraf met de WiFi-adapter en de nieuwe functies worden uitgerust.

Eenvoudige bediening op afstand via smartphone, tablet of PC
+ De software maakt een eenvoudige visualisatie van de instellingen mogelijk, zodat u de airconditioner op een zuinige manier kunt bedienen.
+ Toezicht op- en sturing van de systemen op afstand
+ Koppelbaar aan router via WPS (Wireless Protect Setup)
+ tot 10 binnen-units bediebaar

Beschrijving

Let op: Dit model wifi module is alleen toe te passen op de Electric series van Mitsubishi niet op de heavy series.

Bediening met Alexa Home

Dankzij WIFI zijn de Mitsubishi Electric binnen units te koppelen aan Alexa Home. Hiermee geef je het systeem eenvoudig aanwijzingen om bijvoorbeeld de temperatuur te verhogen of verlagen of het klimaatsysteem aan en uit te zetten.

Alexa Home is compatibel met de volgende Mitsubishi Electric WIFI-interfaces: MAC-567IF-E (1)

 

* Bedien uw mitsubishi airco systeem eenvoudig via uw Smartphone of Tablet met de Online Wi-Fi Controller ( WLAN Adapter )

* Bedien meerdere binnenunits via de Mitsubishi wifi app.

* Zorg voor een comfortabel klimaat in huis, op elk moment en in elke kamer, de bediening waar ter wereld u ook maar bent.

* Opslaan van detectie op afstand.

* Online bediening.

* Bekijk de weersomstandigheden en weers voorspellingen voor de locatie van de unit.weersvoorspellingen voor de locatie van de unit.

Extra informatie

Merk

Nooit de laatste ontwikkelingen & acties missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Airco Groothandel Zwolle

Wij zijn een groothandel en tevens zelf importeur van vele airco merken & beschikken over een grote voorraad airconditioners en toebehoren. Hierdoor kunnen wij snel leveren. U bent aan het juiste adres als u kiest voor “High Quality” Airconditioning. Wij leveren graag aan u zodra u kvk ingeschreven staat, geen particuliere verkoop.

Contact

Back To Top