Exclusief BTW Skip to content
Vóór 14:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!

Gereedschap WIZ Mini Split Smart WZ100 Beugels voor eenvoudige montage/reparaties binnenunits

Beschrijving

WIZ Mini Split Smart WZ100 Beugels voor de eenvoudige montage van binnenunits

WIZ MINI SPLIT SMART BRACKETS WZ100 Is een handig gebruiksvriendelijk gereedschap dat is ontworpen om een split binnenunit als monteur die alleen aan het werk is tijdelijk aan op te kunnen hangen, zodat deze  zijn  handen vrij heeft. Dit zijn Veilige en betrouwbare beugels waar u een binnenunit tot wel 7.0kW aan op kunt hangen, terwijl u  de connection kabel, de koelleidingen en de condensafvoerslang naar binnen door wilt voeren om deze aan de binnenunit te willen gaan monteren.
Extra resistente massieve gietijzeren onderdelen met sterke veren die zich kunnen aanpassen aan de meest gangbare maten binnenunits.
WIZ MINI SPLIT ZIJN SLIMME HANDIGE OPHANGBEUGELS: Deze bieden u een werkhoek van 25 tot 45 graden, zodat de binnenunit tijdelijk vrij hangt van de muur om er aansluitwerkzaamheden of onderhoudswerkzaamheden aan te kunnen verrichten.

DE “WIZ” WZ100 IS EEN ERG HANDIG GEREEDSCHAP, HIER WORDEN DE MEESTE MONTEURS ERG BLIJ VAN! 

Nooit de laatste ontwikkelingen & acties missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Airco Groothandel Zwolle

Wij zijn een groothandel en tevens zelf importeur van vele airco merken & beschikken over een grote voorraad airconditioners en toebehoren. Hierdoor kunnen wij snel leveren. U bent aan het juiste adres als u kiest voor “High Quality” Airconditioning. Wij leveren graag aan u zodra u kvk ingeschreven staat, geen particuliere verkoop.

Contact

Back To Top