Exclusief BTW Skip to content
Vóór 14:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!

Aansluitmateriaal Koelleiding inwikkel tape set A 3 rollen

Koel Leiding inwikkel-tape

 PVC Tape – Wit – Isolatietape voor koelleiding – 50mm 

De meest gebruikte tape voor isolatie van koelleiding voor airconditioning.

Dit heeft u nodig zodat de dieren ( vogels,steenmarters enz. ) het isolatie materiaal om de koel leiding niet weg knagen.

De PVC tape heeft een goede balans tussen, afwikkelkracht en flexibiliteit, waardoor deze een goede verwerkbaarheid heeft. Heeft zeer goede rek-eigenschappen, ook bij lage temperaturen tot -10°C, uitstekende afdicht eigenschappen, dit voorkomt waterpenetratie en verhoogt de elektrische  en chemische weerstand.

Door de dikte van  deze tape is het een ideaal middel voor veel toepassingen. Is tevens geschikt voor buitentoepassing dankzij de gunstige weerstand tegen veroudering en weersinvloeden, teven is deze tape bestand tegen oliën, zuren alkaliën.

Instructie voor gebruik:

Zorg ervoor dat het oppervlak vrij is van vuil, stof, water, olie en vet. Breng de tape half (50%) overlappend aan onder een lichte spanning. Wikkel de laatste 5 tot 10cm zonder spanning om loslaten te voorkomen, maak het aan beide zijden vast met een tyrap. Plaats de tape tussen je duim en wijsvinger en pak de tape dichtbij elkaar vast en scheur de tape af zodra je de juiste lengte bereikt hebt.

Eigenschappen:

Zachte pvc op rol.

Kleefkracht op 2B staal 1,92 N/10mm /  Kleefkracht op backing bij 23°C  1,75 N/10mm

Treksterkte bij breuk 42 N/10m /   Rek bij breuk 250%

Doorslagspanning bij 23°C 11,0kV

Temperatuurbereik -40 tot +90 C graden

Minimum verwerkingstemperatuur.  -10 graden

Beschrijving

Nooit de laatste ontwikkelingen & acties missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Airco Groothandel Zwolle

Wij zijn een groothandel en tevens zelf importeur van vele airco merken & beschikken over een grote voorraad airconditioners en toebehoren. Hierdoor kunnen wij snel leveren. U bent aan het juiste adres als u kiest voor “High Quality” Airconditioning. Wij leveren graag aan u zodra u kvk ingeschreven staat, geen particuliere verkoop.

Contact

Back To Top