Exclusief BTW Skip to content
Vóór 14:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!

Aansluitmaterialen – Dakdoorvoer Floli Ø75mm DW geïsoleerd

Condenspompen voor airconditioning

Een belangrijk onderdeel van ieder aircosysteem is de condenswaterafvoer. Wanneer dit niet op afschot kan is een condenspomp strikt noodzakelijk.

Werking condenspomp

Wanneer een airconditioningsysteem aan het koelen is onstaat er condenswater. Dit condenswater wordt opgevangen in de lekbak van de airconditioner en wordt vervolgens door de condenspomp afgevoerd.

Deze electrische condenswater afvoerpomp is uitstekend geschikt voor het afvoeren van het condenswater vanaf de binnenunit wanneer het niet mogelijk is dit af te laten voeren op een normale wijze en of dat de condens afvoerslang niet op afschot aangelegd kan worden.

Deze heeft u ook nodig als u de condensslang omhoog naar bijvoorbeeld een plat dak, of naar een dakgoot of een andere hogergelegen condens afvoer situatie wilt afvoeren !

 

Omschrijving : 

Vlotter geschakeld. In een moderne witte goot.  20,2 dB(A).  Voorzien van alarmcontact,  plug&play verbindingen en een maximale capaciteit van 15 Liter per uur Aanzuig =2m. Opvoer =10m.

plug en play eenvoudig zelf te monteren !

Productnummer : Siccom200520

Beschrijving

Dakdoorvoer Floli Ø75mm DW geïsoleerd

Dakdoorvoer dubbelwandig – 75mm – platdak

dakdoorvoer Ø75mm inclusief 3x een PP Bocht. 

 

Dakdoorvoer  75mm – platdak

De meest complete en innovatieve kabeldoorvoer voor op uw dak. De doorvoer is dubbelwandig, geïsoleerd en hersluitbaar. De Dakdoorvoer heeft daarnaast ook nog een fraai uiterlijk en is makkelijk te openen en te sluiten. Dit maakt het ideaal om achteraf kabels en/of leidingen door het dak gevoerd moeten worden.

Zeer sterk, UV bestendig en is voorzien van vlamverdovende isolatie.

Eigenschappen:

  • Diameter: 75 mm
  • Geschikt voor platdak
  • Dubbelwandig geïsoleerd
  • UV bestendig

– EENVOUDIGE MONTAGE! 

Nooit de laatste ontwikkelingen & acties missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Airco Groothandel Zwolle

Wij zijn een groothandel en tevens zelf importeur van vele airco merken & beschikken over een grote voorraad airconditioners en toebehoren. Hierdoor kunnen wij snel leveren. U bent aan het juiste adres als u kiest voor “High Quality” Airconditioning. Wij leveren graag aan u zodra u kvk ingeschreven staat, geen particuliere verkoop.

Contact

Back To Top