Exclusief BTW Skip to content
Vóór 14:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden!

Gereedschap – Lektest Spray – LD-214

Lektest Spray / LD-214

LEK TEST SPRAY :   –   Spuitbus bevat  400 ml inhoud

Dit Product is voor het controleren van de lekdichtheid van (airco) gassystemen, compressoren, leidingen, enz. Niet brandbaar, niet vervuilend, niet vlekkend, bevordert geen oxidatie. Het vormt geen brandbare mengsels in contact met gassen.

Gespoten vanaf ongeveer 15-20 cm op het te controleren oppervlak, Signaleert het onmiddellijk zelfs het aller kleinste gaslek met de vorming van microbellen.   Eventuele droge resten kunnen eenvoudig met water worden verwijderd.

OOK NIET GEHEEL ONBELANGRIJK :   Schroefdraad Afdichtmiddel voor Koppelingen  “Pro-Tite”

SCHROEFDRAAD AFDICHTING ! 

Bij (voorgeschreven)  gebruik van dit product kunt u geen lekkage meer krijgen op de montage van de koppelingen van u koelleidingen.

Schroefdraad afdichting middel op hars basis dat hecht aan interne oppervlakken, deze vult lege ruimtes op op basis van een flexibele vloeistofdichte afdichting.  Specifiek geformuleerd voor gebruik op metalen en kunststoffen die onderhevig zijn aan extreme trillingen. Onderhoudbaar bij temperaturen van -100 ° F (-73 ° C) tot 400 ° F (204 ° C) en van volledig vacuüm tot 10.000 PSI.

Afdichtings pasta voor Flare en schroefverbindingen aircosysteem,  Voorkomt lekkage op schroef koppelingen. !

Zorgt ervoor dat er in de winter geen vocht in uw technische verbindingen kan binnendringen

 

Pro-Tite is ongevoelig voor chemicaliën, waaronder koelmiddelen, aardolieproducten, gassen, stoom, enz. Dit product is onschadelijk en is op Alcoholbasis gebaseerd.

Heel belangrijk:  Maak de koppelingen en het schroefdraad goed schoon. Laat het product eerst goed drogen (30 minuten) alvorens u de vloeistof door de leidingen laat gaan. 

Beschrijving

Nooit de laatste ontwikkelingen & acties missen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Airco Groothandel Zwolle

Wij zijn een groothandel en tevens zelf importeur van vele airco merken & beschikken over een grote voorraad airconditioners en toebehoren. Hierdoor kunnen wij snel leveren. U bent aan het juiste adres als u kiest voor “High Quality” Airconditioning. Wij leveren graag aan u zodra u kvk ingeschreven staat, geen particuliere verkoop.

Contact

Back To Top